Spring til indhold

Udlejning af bagageboks

  • af

Hvad er en bagageboks

En bagageboks er en rigtig god måde at øge din bils lastkapacitet. Måske er du og din familie på vej til skibakkerne, en kør-selv-ferie sydpå eller måske har I bare brug for ekstra plads, så er en bagageboks en virkelig god og alsidig løsning. Der findes dog i dag et utal af muligheder af forskellige slags bagagebokse, og det kan derfor være svært at vælge den, der passer bedst til din bil. Det er ikke sikkert, at du ønsker at investere i din egen bagageboks, og hvis du kun skal brug den én enkelt gang, så kan du overveje bagageboks udlejning. Det kan også være svært at vurdere, hvilken boks der bedst kan rumme de ting som, du gerne vil have med på turen. 

 

At udvælge den bagageboks, som passer bedst til din bil, er som sagt lidt af en jungle, da der findes mange forskellige modeller. Det kan være en god idé at vælge den bagageboks, der passer bedst til din livsstil. Når du skal vælge boksen handler det derfor om at beslutte dig for, hvad du vil bruge den til. Skal den f.eks. kun bruges når du kører på skiferie eller campingtur eller skal du også bruge den i din dagligdag, når du har brug for at transportere ekstra udstyr med rundt? Tænk dig godt om inden du planlægger dit næste eventyr, så du får den bedst mulige løsning til din opbevaring af bagage.    

Hvilken bagageboks skal du vælge? 

Når du skal vælge din bagageboks, så kommer det helt an på hvad og hvordan du skal bruge den til. Skal du kun bruge den til rejsebrug, hvor du planlægger at rejse på tværs af landegrænser, så kan der være et højere behov for, at boksen kan indeholde pladskrævende udstyr. Her kan det anbefales at du bruger en bred tagboks, da den kan rumme en del bagage. Skal du derimod bruge bagageboksen til en sportstur, hvor der også skal være plads til en cykel eller kajak, så bør du i stedet gå efter en smal boks. En smal tagboks giver mere plads til din cykel eller kajak-holder. 

 

Er du derimod på udkig efter en bagageboks til ekstra plads, så du kan medbringe helt almindelige hverdagsting som en barnevogn, klapvogn, indkøb eller kufferter på din køretur, så kan du uden problemer klare dig med en mindre tagboks. En mindre tagboks er ofte et godt valg til byboere med små biler, da den giver mulighed for at maksimere bagagepladsen.  

 

Passer bagageboksen til min elbil? 

Om din bagageboks passer til din elektriske bil, afhænger udelukkende af bilen. Nogle elbiler og hybridbiler tillader ikke, at der lastes noget på taget. Men det betyder ikke, at du ikke kan bruge en bagageboks. Der findes nemlig andre alternativer til den velkendte tagboksen. Det er muligt at få en bagageboks, der kan monteres på anhængertrækket eller på bagklappen. I denne model kan du ligeledes fylde op med udstyr til din ferie eller biltur. bag-bokse til bagage er også en god løsning til dig, der har en højere bil, men gerne vil have opbevaringen tættere på jorden.