Spring til indhold

Kør ud i det blå med din cykel bagpå

  • af

Leje af cykelholder

Du kan måske ikke altid hoppe på cyklen hjemmefra. Nogle gange kræver det, at du er nødt til at fragte din cykel bag på bilen, hvis du gerne vil ud og cykle i naturen i områder, du ikke selv kan cykle ud til. Det kan derfor blive en nødvendighed for dig, at kunne transportere den med din bil. Der findes flere forskellige cykelholdere til bilen.

Men inden du drøner afsted, så er der flere ting som, du skal beslutte dig for. Du bliver også nødt til at se på dit behov, inden du vælger en cykelholder til din bil. Du bør altid overveje, hvor mange cykler du har behov for at få fragtet, og hvor ofte du har brug for at have cyklen med i din bil. Skal du kun bruge cykelholderen én enkelt gang, så kan du overveje cykelholder udlejning, da det muligvis bedre kan svare sig ift. dit behov.

Vælg den cykelholder, der passer bedst til dit behov

Kig på dit behov, inden du vælger din nye cykelholder. Der findes flere forskellige modeller af cykelholdere og cykelanhængere til bil, og derfor bør du altid se på dine behov, når du skal vælge din nye holder til cyklen. Kan du godt lide en cykeltur på din mountainbike, og cykler du oftest sammen med en kammerat eller to, så kan det være, du har et behov for at have 2-3 cykler med på én gang. I udvalget af cykelholdere kan du blandt andet få en holder til 2 cykler, hvor de transporteres på bilens tag. Du kan også få en cykelholder med plads til 2-3 cykler, hvor den monteres bag på bilens anhængertræk eller bagklap.

Når du skal vælge en cykelholder, så er du også nødt til at se på dit budget. Har du ikke et stort budget, så findes der også billigere cykelholdere, og de er gode alternativer til de dyre. En anden model er saksemodellen. Den er også et billigt alternativ, og det er en simpel cykelholder, der er billig og nem at montere. Den fylder samtidig ingenting, og så er den let at have med i bilen, så du altid er klar til at spænde din cykel bagpå.

Ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten, og har du ikke brug for at købe din egen cykelholder, så kan du altid se nærmere på leje af cykelholder. Lejer du en cykelholder, får du en mulighed for at transportere dine cykler med en holder af god kvalitet og til få penge.