Spring til indhold

Forbedr muskelfunktionen

  • af

Ønsker du at forbedre din muskelfunktion?

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at forbedre din muskelfunktion. Det kan både være, hvis du har været skadet eller har ondt nogle steder. Med kinesiotape kan du få den støtte, du har brug for, så du kan lave nogle øvelser, når du genoptræner dine muskler.

Tapen bruges oftest i forbindelse med genoptræning og til ømhed i muskler og sener. Du vil opleve at den giver ekstra støtte og stabilitet uden, at den påvirker dine naturlige bevægelsesmønstre og blodcirkulation. Én af fordelene ved denne form for behandling er, at sportstapen hjælper med at forebygge skader, da den bruges til at holde dine lede på plads, så du undgår skader yderpositionerne. Denne form for behandling er meget effektiv, da du kan bruge kinesiotapen uden at påvirke din præstation og ydeevne.

Elastisk bomuldstape

Er du træt af sportstape, der sidder stramt på huden, så du bliver generet under din sport? Måske er du én af dem, der bruger tape til at forebygge skader, når du dyrker din sport. Du kan bruge flere forskellige typer af tape til dette formål, men ikke alle slags er lige behagelige at bruge. I udvalget finder du både smal tape, elastisk tape, uelastisk tape og bred tape. Til en behandling med kinesiotape bruges der en blød elastisk bomuldstape, som gør det ekstra behageligt at bruge. Udover at tapen er behagelig at have på, så har den også en lang række egenskaber, der er med til at styrke dine led, når du udfører din aktivitet.

Resultatet af behandlingen kommer meget an på, hvordan den udføres. Derfor anbefaler vi, at du kontakter en professionel behandler, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gøre. Når du behandler med tape, så er det vigtigt, du bruger det korrekte materiale på det rette sted.