Spring til indhold

Få din krop undersøgt

  • af

Få en grundig undersøgelse af din krop

Har du i en længere periode gået rundt med smerter, som du ikke selv kan finde frem til årsagen til, kan det være en idé at tage kontakt til én, der kan hjælpe dig med at finde frem til grunden – dette kan for eksempel være osteopati.

Der er flere måder, hvorpå smerter kan behandles. En af disse måder er osteopati. Behandlingsmetoden kan bruges til alle, der har smerter i kroppen. Du kan trygt vælge denne behandling, da den udføres af en autoriseret osteopat, der har en uddannelse bag sig. Vi ser ofte, at årsagen til smerteproblematikker er et helt andet sted end der, hvor symptomerne opleves.

Når du får en behandling med osteopati, så tages der udgangspunkt i hele din krop, og behandlingen foregår ved, at osteopaten bruger sine hænder til at undersøge og lindre smerter samt fjerne blokeringer, der kan forstyrre kroppen og nedsætte din bevægelighed.

Få screenet hele kroppen for ubalancer

En behandling indledes med en grundig undersøgelse, hvor hele din krop screenes for ubalancer. Under selve undersøgelsen spørges der ind til scenarier som tidligere skader, operationer, medicinforbrug og lignende. Alt sammen for at kunne give dig den bedste behandling. Når du har ondt et sted i din krop, så kan dine smerter udledes fra andre steder, end lige der, hvor du har ondt. Osteopati ser din krop som et sammenhængende system, hvor alle dele påvirker hinanden og forbindes gennem kroppens bindevæv. Det betyder for dig, at du nogle gange blot skal have løsnet op for bestemte spændinger, og andre gange skal du lære at bruge din krop på en mere hensigtsmæssig måde.

Behandlingen kan laves på alle, så uanset om det drejer sig om dig selv, dit barn eller baby, så kan osteopati være en mulighed.